Бумажный шпагат для рукоделия и производства упаковкиПаперовий шпагат міцна ручка Вашого пакета

Види і форми паперових пакетів дуже різноманітні. Для їх виробництва використовують безліч матеріалів. Готові вироби слід умовно розділити на:
• Продукцію для одноразового застосування. До неї відноситься паперова упаковка, яка не має ручок. Її зразком є ​​«саше», крафт-пакет, куточок. Найчастіше вироби зустрічаються в квіткових магазину, кафе і ресторанах швидкого харчування. Для харчових продуктів пакувальний папір покривається поліетиленовим шаром зсередини;
• Пакети для багаторазового використання. Мають ручки і можуть експлуатуватися тривалий період. Екологічні та міцні. Вони виконані з щільного паперу і мають зміцнюють елементи.
Ручки на даних виробах бувають:
• Поліпропіленові. Їх ще називають «мотузкові». Виробляються з поліпропіленової або бавовняної нитки, за допомогою плетіння. В пакетах з таким видом ручок можуть бути встановлені люверси або пробиті звичайні отвори. Колір поліпропіленового шпагату може бути різний;
• Паперові (плоскі). Виготовляються з крафт паперу у формі смуг. Досить міцні;
• З шпагату. Кручений шпагат

має різний діаметр і асортимент кольорових рішень. Використовується не тільки в якості ручок для пакетів, але і в інших сферах (дизайн, hand made).
Купити шпагат можна в формі мотка. Одиницею вимірювання є кілограм. У продажу зустрічаються мотки від 1 до 18 кг.
У нашому магазині Ви знайдете великий асортимент паперових пакетів і комплектуючих до них. Наші ціни – найнижчі, а якість -високе!

Ми гарантуємо гідну якість сировини, максимально швидкий термін виготовлення, індивідуальний підхід до замовлення і високий рівень обслуговування.
Щоб дізнатися точну вартість замовлення – зателефонуйте, який вказаний на сайті!