Ручки для пакетів з наконечниками

Послуга по набиванні текстильної ручки
з наконечниками для пакетів

Виробляємо ручки для паперових пакетів
Виробляємо ручки для паперових пакетів

ЗАМОВИТИ РУЧКИ ВІД ВИРОБНИКА

Опис можливості

Виробляємо ручки для паперових пакетів з пластиковим наконечником набивання ручок для паперових пакетів поліетиленовим наконечником під замовлення і продаж готових ручок зі складу.
Колір ручки: будь-який
Довжина: будь-яка під замовлення, стандарт 30 і 60см
Матеріал ручки: Шнур, тасьма одежна, тасьма атласна і ін.

Ручки з наконечниками для паперового пакета

Ручки з наконечниками використовуються у виробництві паперових пакетів найчастіше. Від них залежить міцність, особливості експлуатації, довговічність, а також зовнішній вигляд готового виробу, тому, якщо ви робите паперові пакети під замовлення, рекомендується звернути особливу увагу на тип ручок.

Ручки з наконечниками виглядають дуже акуратно, до того ж, відрізняються високими показниками міцності. При виробництві краю ручки запресовують пластиком, що, крім іншого, продовжує термін їх експлуатації.

Найчастіше наконечники роблять для текстильних ручок, в моделях з шпагату вони зустрічаються вкрай рідко.

У компанії-виробника «Паперова упаковка» ви можете замовити різні види ручок з наконечниками для паперових пакетів за доступними цінами.

Навіщо ручці потрібен наконечник?

Цей незначний на перший погляд елемент має досить велике значення для експлуатації ручки. Що він дозволяє зробити?

  1. Зберегти форму матеріалу. Якщо це паперова або текстильна ручка, він буде легко рватися по краю при навантаженні. Наконечник дає можливість попередити цей процес. Навіть в найнесприятливіших умовах ручка залишиться цілою.
  2. Зручніше використовувати. Ручку з наконечником набагато простіше протягнути в отвір і зафіксувати.
  3. Гарантує надійну фіксацію. Ручка буде триматися міцно і зав’язувати її для цього не доведеться.
  4. Виріб буде виглядати акуратніше і престижніше.

Ручки з наконечниками: які бувають?

Для виготовлення паперових пакетів і аксесуарів до них (в тому числі і ручок) використовується сучасне обладнання. функціональні можливості дозволяють виготовити ручки з різних матеріалів, різної форми, типу, довжини і товщини.

На paperbag.org.ua у вас є можливість замовити ручки з наконечниками:

  • довжиною в 30 см або 60 см (це стандарт, але можна купити ручки і іншої довжини під замовлення);
  • з тасьми (одежної або атласною), шнура і інших матеріалів;
  • різного кольору.

Вибираючи тип ручок, слід враховувати колір і тип пакету, а також його призначення. Якщо пакет великий і передбачається, що людина буде нести в ньому важкі предмети, важливо простежити, щоб ручки могли витримати таке навантаження.

Велике значення має і естетична гармонія. Покупці завжди швидше виберуть красивий пакет, ніж більш міцний, але непривабливий зовні. Це важливо і для реклами – чим красивіше буде упаковка, тим привабливішим буде здаватися бренд.

У яких випадках обов’язково потрібно використовувати ручки з наконечниками?

Цей елемент не обов’язковий, але в деяких випадках, вибір ручок з наконечниками буде доцільний. Наприклад, якщо пакет призначений для важких предметів (пляшки вина, посуду, журналів і т.п.) Також бажано використовувати цей вид ручок, якщо пакет призначений для рекламної або сувенірної продукції від компанії. Він буде мати більш презентабельний зовнішній вигляд, що в даному випадку дуже важливо.

На paperbag.org.ua ви можете замовити будь-які ручки з наконечниками по довжині, ширині, кольором і матеріалом. Вартість їх невелика і гарантовано окупитися при експлуатації.

Якщо вам важко у виборі форми, довжини або типу ручок для паперових пакетів, фахівці компанії допоможуть знайти оптимальний варіант.