Люверси для пакетів

Послуга встановлення люверсів для пакетів
Під замовлення обьем від 100 шт

Люверси для пакетів
Люверси для пакетів

ЗАМОВИТИ ВСТАНОВЛЕННЯ ЛЮВЕРСІВ

Люверси для пакетів
Люверси для пакетів
Люверси для пакетів
Люверси для пакетів

Люверси для пакетів

На перший погляд паперові пакети дуже прості і нехитрі, але навіть ці вироби містять маленькі елементи, які мають естетичне та функціональне призначення. До таких можна віднести люверси
Люверси для пакетів – це втулки, які також називають «кільця пікколо». Це невеликі колечка, ними затискають отвори, через які протягують мотузки, тасьму, шнурок або інший матеріал, який використовується в якості ручки. Здавалося б, можна обійтися і без люверсів, але, насправді, вони мають велике функціональне значення. За допомогою цього затиску виробник в кілька разів збільшує міцність кріплення. Якщо паперовий пакет може порватися від великого точкового впливу, то люверс утримує матеріал не даючи утворюватися надриву.

Якими бувають люверси для пакетів?

Існує досить велика різноманітність люверсов, які активно використовують виробника паперових пакетів. Їх розрізняють за різними характеристиками:
1. Матеріалу. Це може бути метал (найпопулярніший варіант), пластик або навіть дерево (варіант для майстерень, вкрай рідко використовується при фабричному виробництві). Найдоступніший варіант – пластик, найміцніший і красивий – метал.
2. Розміру. Стандартний діаметр люверса -5 мм, але, при бажанні, клієнт може замовити люверси більшого або меншого розміру.
3. Формі. Найпоширеніший варіант – кругла, але бувають і інші. Наприклад, для дитячої упаковки часто вибирають люверси у вигляді зірочок, сонечка і т.п. Але, якщо вартість класичного круглого люверса мінімальна, то фігурні індивідуальні замовлення обійдуться дорожче.
4. Кольору. Класичні варіанти: срібло і золото. Але, якщо ви хочете унікальний дизайн, можна вибрати люверси в тон пакету (зелені, червоні, чорні, білі і т.п.)

Люверси: функції

По суті, у цього елемента є дві функції:
1. Зміцнювати вирубні отвір для ручки.
2. Естетична. Як і будь-який елемент люверс має значення для дизайну пакету, тому уважні клієнти продумують кожну дрібницю, іноді вибираючи нестандартний колір, розмір або форму люверса.
Коли люверси необхідні? Ці затиски обов’язково є на великих пакетах, а також на тарі, призначеної для важкої ноші, наприклад, на паперових пакетах для вина, журналів і т.п.

Як встановлюють люверси?

Процес цей досить простий, але вимагає спеціальних інструментів. Спочатку в пакеті пробивається дірка певного розміру. Люверс має дві сторони: завальцованную і незавальцованную. Друга встановлюється в отвір і запресовується з іншого боку. В результаті виходить дуже надійне міцне кріплення.
Крізь люверс протягується мотузок або шнур, які будуть ручками. Усередині їх зав’язують на вузлик. Отвори в пакеті, укріплені таким чином не дають ручки прорвати або проріз пакет.

У компанії «Паперова упаковка» ви можете замовити люверси класичних кольорів: сріблясті або золотисті різних розмірів. Приклади робіт можна переглянути на https://paperbag.org.ua/, там же можна зробити замовлення. ПП «Паперова упаковка» приймає замовлення на паперові пакети різних видів, а також аксесуарів до них (ручок, люверсів і ін.) В кількості від 100 штук.
Люверси для ручок дозволяють зробити дизайн пакета повним, закінченим, акуратним і більш престижним.