Пакети з крафта з ручками
Бумажные пакеты с логотипос
Пакети з крафт паперу сьогодні є одним з найпопулярніших видів упаковки. Їх використовують повсюдно завдяки високій міцності і низьку собівартість однієї матеріалу. Виготовляється папір з особливою целюлози. Її природний колір – коричневий, хоча в деяких випадках в процесі виробництва також застосовують відбілювачі. На відміну від інших типів паперової упаковки крафт пакети досить вологостійкі. Вони також воздухопроніцаєми, чого не скажеш про поліетиленових виробах.

Оскільки крафт папір абсолютно екологічна, упаковка, виготовлена ​​з неї, ефективно використовується для фасування продуктів харчування, особливо сипучих. Однак не менш затребувана така папір і в господарській сфері. У крафт-пакети можна упаковувати будь-які товари вагою до 10-12 кг.

Крім того, крафт папір дозволяє наносити на неї будь-які зображення, зокрема, логотип компанії. Таким чином, пакети стають одним із засобів реклами, що не вимагає великих витрат. Примітно, що «рекламна кампанія» може тривати досить довго, якщо люди використовують крафт пакети багаторазово. Це, відповідно, залежить від їх якості. Якщо ж на таку упаковку нанести насичений кольоровий малюнок, то пакет перетвориться в пам’ятний сувенір, цілком доречний на презентації або іншому торжестві. Для таких цілей, як правило, застосовують офсетний друк.

Більшість крафт пакетів забезпечені крученими ручками з шпагату. Отвори в папері при цьому можуть посилюватися металевими кільцями, що збільшує зносостійкість пакета і покращує його дизайн. У порівнянні з поліетиленовою упаковкою, довгий час вважалася традиційною, крафт-пакети багато виграють. Це і собівартість, і міцність матеріалу, і екологічність. Зберігати паперові пакети можна дуже довго, вони не злипнуться, що нерідко трапляється з поліетиленовою упаковкою.

Зростаючий інтерес до крафт пакетів викликаний їх широкою популярністю в Європі. Там вони вже давно використовуються в якості упаковки як альтернатива полімеру.

На щастя, тенденція повернення до натуральних матеріалів і на пострадянському просторі все відчутніше. У цьому контексті високоміцна обгортковий папір «craft» знайшла собі гідне застосування у виробництві пакетів. Цей матеріал має масу достоїнств і лише один недолік: погана еластичність і схильність до механічних пошкоджень.

Фабрика паперовой упаковки https://paperbag.org.ua – виробник різноманітних паперових пакетів з ручками і їх комплектуючих. Ми готові Вам запропонувати широкий асортимент пакетів (крафт пакети, ламіновані пакети, фірмові пакети з логотипом, ручки паперові, паперові ручки обплетені текстилем, текстильні ручки з набиванням, паперовий шпагат зі складу та під індивідуальне замовлення, пакети як без друку так і з повнокольоровим друком) по самим оптимальними цінами. Ми працюємо разом з Вами!