Паперові ручки для пакетів замовити дешево

Бумажные ручки для пакетов

Паперові ручки для пакетів вибирають все частіше. Це дозволяє домогтися максимальної екологічності упаковки (що зараз дуже популярно), виглядає модно, до того ж вартість їх невисока.

Якщо ви вирішили, що для ваших пакетів паперові ручки будуть ідеальним варіантом, ви можете замовити їх у фабрики «Паперова упаковка» за доступною ціною. Ми пропонуємо якісний товар і великий асортимент з доставкою по всій Україні.

Чим гарні паперові ручки?

Крім стильного зовнішнього вигляду, паперові ручки відрізняються безліччю достоїнств:

  1. Вони міцні. Фактично кручений шпагат нічим не поступається по міцності текстилю або інших матеріалів, а деякі навіть перевершує. Щоб ручки були ще надійніше виробник використовує посилює смужку в два шари. Вона виступає як сполучний елемент, розподіляючи навантаження, що збільшує міцність і термін використання як самої ручки, так і пакету.
  2. Вони не псуються від вологи, пилу або інших впливів. Незважаючи на те, що ручки фактично зроблені з паперу, вони не розтопляться під дощем.
  3. Відмінно переносять як статичні, так і динамічні навантаження.
  4. Вони зручні для клієнта. Нести такий пакет дійсно приємно, шпагат не ріже долоні і утримувати його легко.

Для яких пакетів підійдуть паперові ручки?

Ручки з цього матеріалу витримають перенесення будь-якого товару. Залежно призначення пакета ви можете вибрати ручки різного діаметру (чим він більший, тим міцніше ручка):

  • 2,8 – 3 мм – Стандарт-економ (підійде для невеликих пакетів, призначених для легких товарів);
  • 3,8 – 4 мм – Стандарт (витримає досить велику вагу);
  • 4,8 – 5 мм – посилений варіант, який виготовляється під замовлення. Це кращий вибір для перенесення пляшок, металевих предметів, книг і т.п.

З кожним роком все більше товарів ми отримуємо в паперових пакетах з паперовими ручками. Це тренд останніх років, ігнорувати який не варто. Доведено, що людина скоріше купить товар в такій упаковці, ніж в звичайному поліетиленовому пакеті або упаковці з інших матеріалів.

Замовити паперові ручки для пакетів

Компанія «Паперова упаковка» пропонує широкий асортимент комплектуючих до паперових пакетів. Сучасне обладнання дозволяє реалізувати будь-які задуми клієнта, зробити його упаковку оригінальною і неповторною.

Ви можете замовити ручки:

  • різного діаметра;
  • різної довжини;
  • будь-якого кольору

Ми використовуємо сучасне обладнання і новітні технології скручування паперу, що дозволяє гарантувати міцність і високу якість паперові ручки для пакетів.

У фабрики «Паперова упаковка» ви завжди можете замовити виготовлення пакетів і комплектуючих за індивідуальними параметрами. Виконання такого замовлення займе трохи більше часу, але ви отримаєте абсолютно унікальну і неповторну тару, яка повністю влаштує вас по функціональності і дизайну.

«Паперова упаковка» пропонує найкращі умови для співпраці в Україні. Кожен клієнт отримує:

  • якісний товар;
  • доставку в будь-яке місто України;
  • можливість заощадити (ціни вас приємно здивують);
  • допомога та консультації при оформленні замовлення.

Міцні, якісні та красиві паперові ручки для пакетів ви можете замовити в будь-який час на paperbag.org.ua.