Пакет клатч паперовий

Пакет клатч бумажный

Пакет клатч паперовий виглядають дуже оригінально і дорого. Вони ідеально підходять для упаковки подарунків, продажу дорогих виробів і реклами. Перевага подібного роду пакетів віддають фірми і магазини, для яких украй важлива репутація бренду і позиція на ринку.

На сьогоднішній день виробники пропонують безліч варіантів паперових клатч пакетів. Вони можуть відрізнятися не тільки по дизайну, колірній гамі, але і за розміром. Зовні такі пакети нагадують подушку, завжди щільно закриваються і можуть бути варіативні в плані ручок (вони можуть бути, але можуть і не бути). Відриваються такі пакети збоку.

На сучасному ринку упаковка має таку ж важливість, як і вміст. Якщо «зустрічають по одягу» перенести в ділову сферу, то природно, оцінка товару починається з оцінки того, як він упакований. Подібного роду пакетам віддають перевагу бутики і магазини дорогого одягу, нишевой і елітної парфумерії. Вони розуміють, що в сучасних реаліях бізнесу немає дрібниць і навіть такий момент, як упаковка, оцінюється споживачем на підсвідомому рівні.

Тому, якщо вам дорога репутація вашого бізнесу, радимо звернути увагу на такий вид упаковки як пакет клатч паперовий. Вибирайте дизайн самостійно або радячись з нашими фахівцями – ми завжди готові прийти до вас на допомогу. На пакет можна нанести як логотип, так і будь-яку інформацію про бренд або виробника, про товар. Якщо ви також завдасте на пакет контактну інформацію, він, крім своєї безпосередньої функції, буде також виконувати функції візитної картки.

Розміри пакета можуть бути як стандартними (відповідними розмірній сітці), так і індивідуальними. Розроблені за індивідуальним ескізом клатч пакети паперові виграшно виглядають на тлі інших варіантів упаковки продукту. Для розробки індивідуальних ескізів рекомендуємо вам звернутися до дизайнерів і скласти чітке бачення кінцевого результату.

Після того, як ви визначилися з розмірами, необхідно вибрати матеріал.

Як матеріал для пакет клатч паперовий можуть виступати:

  • крейдований папір щільністю в 150-200 грам / метр квадратний;
  • крейдований картон щільністю від 185 до 230 грам / метр квадратний;
  • крафтового папір з щільністю 90-170 гр / м2;
  • дизайнерський папір або дизайнерський картон щільністю від 125 гр / м2 до 290 гр / м2.
  • Різноманітність матеріалів також дає можливість персоналізувати упаковку своїх товарів. Після цього слід вирішити, якому чином клатч пакет буде оформлений. Можливості сучасного обладнання дозволяють вибирати серед досить широкого кількості варіантів. Який би спосіб оформлення ви не вибрали, виріб все одно буде виглядати дуже стильно і дорого, сама його форма дозволяє це.

Існують такі варіанти оформлення:

  • ламінування матовою або глянсовою плівкою, яка не тільки надає йому ще більш елегантний зовнішній вигляд, але також захищає від впливу вологи і оберігає від зминання;
  • тиснення фольгою дозволяє нанести оригінальний візерунок на пакет або додати потрібну напис;
  • УФ-лакування надає виробу більш глянсовий вид;
  • Конгрев дозволяє додати на пакет опуклий рельєф.

Який би варіант прикраси пакет клатч ви не вибрали – будь-який виглядатиме вигідно і елегантно. Це прекрасне рішення додати не просто родзинку, а «золоту» родзинку в становлення свого бренду. Зробіть ще один крок до заняття провідних позицій на сучасно ринку.