Купити паперові пакети в Україні

Купити паперові пакетиПаперові пакети впевнено витісняють поліетилен з ринку, і все більша кількість виробників і реалізаторів віддають перевагу екологічною і практичній упаковці. Купити паперові пакети не проблема – ви можете оформити замовлення на готову продукцію зі складу або замовити виготовлення за індивідуальними параметрами з печаткою логотипу, в фірмовому дизайні і т.п. ПП «Паперова упаковка» пропонує вигідні умови і великий асортимент продукції. Ми виконуємо будь-які замовлення по кількості, розмірам, способу оформлення.

5 причин купити паперові пакети

Існує безліч причин вибрати для упаковки паперові пакети. Розглянемо 5 головних, правоту яких складно заперечити:

  1. Це модно, стильно, позитивно впливає на імідж бренду. Захист екології дуже популярна і вже ніхто не заперечує, що, якщо у людини є вибір купити товар в поліетилені або папері, вони однозначно виберуть другий варіант.
  2. Універсальність. Складно придумати товар, для упаковки якого не підійде паперовий пакет. Їх активно використовують для упаковки одягу та інших текстильних товарів, продуктів харчування, косметики, парфумерії, лікарських препаратів, непродовольчих товарів і т.д.
  3. Великий вибір розмірів, кольорів і способів оформлення. Ви зможете зробити свою упаковку особливої ​​і такою, що запам’ятовується.
  4. Міцність. Папір набагато міцніше, ніж здається, особливо, якщо мова йде про матеріал, який використовують для виробництва пакетів. Це різні види паперу підвищеної щільності, тому пакети витримують вантаж до 25-ти кг.
  5. Доступна ціна. Вартість виробництва невисока, до того ж вона з лишком окупається користю від реклами, якщо ви купуєте паперові пакети з логотипом.

Який можна купити паперовий пакет?

Залежно від ваших цілей і типу товару, ви можете купити паперові пакети різних видів:

  1. З крафт паперу. Це найпростіші і найдешевші паперові пакети. Вони універсальні у використанні. Крафт-папір має природний бурий колір і багато замовляють їх саме такого відтінку, але можна купити цей вид упаковки білого кольору, а також яскравих відтінків (зеленого, червоного, синього і т.д.) На крафт-пакети можна нанести будь-який напис або зображення . Також пакети з цього матеріалу можуть мати різну фактуру.

  2. Ламіновані пакети. Для виробництва використовують різні матеріали (крейдований папір або картон, крафт-папір, дизайнерський і т.д.), а поверх наносять шар лаку (матового або глянцевого). Такі пакети виглядають дуже красиво і стильно. Існує величезна кількість варіантів оформлення. Ламіновані пакети підходять для упаковки подарунків, промоушн-продукції і т.д. Вартість їх вище, але і виглядають вони набагато красивіше.

  3. Пакет клатч. По суті, це ламінований пакет іншої форми. Він відкривається і закривається повністю з боків і в складеному вигляді схожий на сумку. Таку упаковку використовують для брендових виробів (косметики, одягу, парфумерії, ювелірних товарів і ін.)

Крім самого матеріалу, ви можете вибрати різні типи друку (флексографічну, трафаретний, офсетний) і оформлення (УФ-лаком, конгревом, тиснення фольгою і ін.)

У ПП «Паперова упаковка» ви можете купити паперові пакети більше 50-ти стандартних розмірів, а також з будь-якими параметрами під замовлення. На складі є партії готових пакетів, які ви можете купити дуже швидко. Другий варіант – зробити індивідуальне замовлення і отримати його в зазначений термін.