Для чого потрібні пакети з логотипом
У повсякденному житті все стикаються з пакетами, на яких обов’язково присутній фірмовий логотип. Ці вироби красиво оформлені і мають особливий стиль. На видимій стороні може бути розташований товарний знак, контакти або посилання на сайт. Виготовляються з поліетилену або паперу. Поширюються, як правило, безкоштовно – в бутиках, магазинах, ресторанах, ювелірних салонах.
Виробництво пакетів в Києві постійно розвивається, оскільки це стало одним з ефективних методів реклами. Багато компаній для збільшення популяризації та впізнаваності бренду використовують саме паперові пакети. Вони стали хорошою і безпечною альтернативою поліетиленовим упаковок.
Переваги паперових пакетів:
– Ощадливість у витратах;
– Безпека для здоров’я і природи;
– Стійкість і довговічність;
– Просте виготовлення і постработи;
– Різноманітність.
Друк на пакетах проводиться такими способами:
– Офсетним. Найпоширеніший метод. Використовується при великих тиражах, коштує недорого. Перевага – швидкий термін виконання, гарна якість;
– Тисненням. Служить для отримання візерунків на поверхні;
– флексографічного. Перевагою цього способу є швидковисихаючий барвник, що зручно для великої кількості продукції;
– трафаретний. Застосовуються спеціальні форми для нанесення готових зображень, тексту.
Пакет з вашим логотипом (або назвою) підвищує довіру клієнтів, просуває бренд серед цільової аудиторії, виділяє серед конкурентів, збільшує продажі, підкреслює солідність магазину і є прямим носієм реклами.
Замовте виробництво пакетів в Києві прямо зараз! Ми гарантуємо якість, швидкий термін виконання та найнижчі ціни по Україні.

Якщо хочете придбати якісний продукт вам допоможуть менеджери. Зателефонуйте до нас для отримання детальної інформації.